“Hij bouwt te laag, die bouwt onder de sterren” (Edward Young)

Nieuwbouw is een discipline die voor Bijlbouw hoge prioriteit kent. Logisch: hier kunnen we immers laten zien wat toepassing van de nieuwste technieken oplevert. Als totaalaanbieder in dit segment levert Bijlbouw het volledige productaanbod op het vlak van dak- en gevelsystemen. Waaronder alle in het daksegment voorkomende systemen voor warmdak- en kouddakconstructies, maar ook sandwichconstructies of felsdaksystemen, eventueel voorzien van zonnepanelen.

Bij het gevelsegment omvat ons productenpakket alle voorkomende profieltypen van enkelvoudige ongeïsoleerde beplating en samengestelde geïsoleerde opbouwsystemen. Ook zijn alle beschikbare sandwichsystemen, speciale façadesystemen opgebouwd uit cassettes, losagnes of high-end luxalon toepassingen leverbaar.

Dit alles zowel in sendzimir verzinkt staal als aluminium uitvoering, naar keuze voorzien van hoogwaardige coatingsystemen. Daarnaast behoren ook alternatieve materiaaltoepassingen zoals kunststof, trespa, rockpanel, keramische tegels, glasvezelversterkte betonpanelen, esthetische betonelementen, composiet panelen, honingraad panelen tot ons productpalet, eventueel in combinatie met beglazing of glazen bouwstenen.

Turn-key projectrealisatie op het gebied van dak-en gevelsystemen, staalconstructies en dakbedekking. Alle procesonderdelen in eigen beheer: engineering, inkoop, werkvoorbereiding, bouwplaatsmontage en zetterij. Ondersteund vanuit een drietal locaties tw; Alblasserdam, Emmen en IJmuiden. Kwaliteitsborging door middel van ISO 9001, VCA-Petrochemie en SC530.

Bijlbouw richt zich primair op het kennisintensieve deel van dak- en gevelprojecten in zowel de bouw, infra als in de industrie & petrochemie. Een hoog vaktechnisch opleidingsniveau binnen alle geledingen van onze organisatie is daarbij het fundament.

Kortom: een totaalaanbieder binnen het marktsegment van de dak en gevelsystemen met een omvangrijke project portfolio!