Asbestsanering

Bijlbouw neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om in het verleden verwerkte asbesthoudende beplating en doet dat dan ook oplossingsgericht.

Lees meer

Industrie / Petrochemie

Naast het bieden van deskundigheid en kwaliteit komen er binnen de industrie / petrochemie als ook de farmaceutische industrie, food maar ook infra, extra dimensies bij in de vorm van kritische omgevingsfactoren en veiligheid.

Lees meer

Milieutechniek

Bijlbouw combineert het ambachtelijke met het innovatieve en speelt op dit gebied een voortrekkersrol. Uit economische overwegingen, maar bovenal uit ideologisch oogpunt.

Lees meer

Nieuwbouw

Bijlbouw richt zich primair op het kennisintensieve deel van dak- en gevelprojecten in zowel de bouw, infra als in de industrie & petrochemie. Een hoog vaktechnisch opleidingsniveau binnen alle geledingen van onze organisatie is daarbij het fundament.

Lees meer

Periodiek Onderhoud

Nagenoeg geen enkel product, dus ook bouwproducten, zijn bestand tegen de elementen van de natuur. Het is daarom dan ook van essentieel belang om met periodiek onderhoud de levensduur te verlengen en de esthetische uitstraling te behouden.

Lees meer

Renovatie

Jarenlange zorgvuldig opgebouwde expertise maakt Bijlbouw de partner bij uitstek voor de aanpak van complexe renovaties.

Lees meer

Geef een reactie