Reactor TU Delft

Reactor TU Delft

De onderzoeksreactor van de Technische Universiteit Delft is een bijzonder gebouw, niet in de laatste plaats omdat het de enige reactor is die onderdeel uitmaakt van het hoger onderwijs. Het Reactor Instituut Delft (RID) is samen met de afdeling Radiation, Science & Technology (RST) al meer dan 50 jaar het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Met deze kennis en expertise leveren ze een belangrijke bijdrage aan fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek.

We hebben gewerkt aan de renovatie van de koepel. Het was een uitdagende klus om de ronde en konische straal te verwerken in de gevelafwerking. De gevel is voorzien van een ontbrandbare uitvoering Alucobond en geanodiseerde koppelprofielen. Samen geeft dat weerstand tegen extreme omstandigheden’.

Locatie: Mekelweg 15, Delft Naam project: Reactor TU Delft Voor meer informatie neem contact met ons op.

Watertoren

Watertoren

Deze authentieke watertoren in Zwolle is door middel van keramische tegels omgetoverd tot luxueuze appartementen.

Locatie: Zwolle Naam project: Watertoren Voor meer informatie neem contact met ons op.

LOA

LOA

Het Landelijk Opslag Archief heeft in 2018 zijn intrek genomen in een state of the art gebouw. Geanodiseerde en geperforeerde gevelelementen vormen de levendige gevel.

Locatie: Emmen Naam project: L.O.A. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Dantuma

Dantuma

Een toonaangevende gevel van Trespa beplating met blinde bevestiging door middel van plaathaken en een railsysteem.

Locatie: Prinsebrug Haarlem Naam project: Dantuma Voor meer informatie neem contact met ons op.

Service Center Drechtsteden

Service Center Drechtsteden

Het drukbezochte en ondersteunende Service Center Drechtsteden, welke nabij het drierivierenpunt van Dordrecht en direct naast de Merwedebrug gesitueerd ligt, is volledig gerenoveerd door Bijlbouw.
Uitgangspunten voor de totale renovatie waren het object opnieuw te laten voldoen aan de constructieve eisen van deze tijd, met een nieuwe, frisse, representatieve schil in combinatie met een energieopwekkende dakafwerking in de vorm van zonnepanelen.

Locatie: Dordrecht Kerkeplaat 3 Naam project: Service Center Drechtsteden Voor meer informatie neem contact met ons op.

Theater het Kruispunt

Theater het Kruispunt

Theater het Kruispunt in Barendrecht is ingrijpend verbouwd. De theaterzaal is voorzien van een nieuwe huid dat oogt als een chique gordijn met coulissen. Dit gordijn is gemaakt van rondgewalste aluminium cassettes. De cassettes zijn in drie kleurtinten goud geanodiseerd.

Locatie: Onderlangs 2 Barendrecht Naam project: Theater het Kruispunt Link project: Bekijk het project

Belfius Bank

Belfius Bank

In het prachtige Gent is de Belfius bank gerenoveerd met glasvezelversterkte betonpanelen in combinatie met wit aluminium composiet panelen.

Locatie: Gent Naam project: Belfius Bank Voor meer informatie neem contact met ons op.

Isabellaland

Isabellaland

De flats van twaalf verdiepingen met in totaal 216 woningen kregen een complete metamorfose, van binnen en van buiten. Er is een mooie, keramische gevel aangebracht. Keramiek zorgt voor een betere isolatie en laat zich bovendien heel snel verwerken. Keramische tegels zijn tijdloos, ogen strak en blijven lang schoon. Tevens komt dit ten goede aan het onderhoud.

Locatie: Den Haag Naam project: Isabellaland Link project: Bekijk het project

Oval Tower

Oval Tower

Oval Tower is een landmark in Amsterdam-Zuidoost. Ondanks zijn jonge leeftijd was het kantoorgebouw een paar jaar geleden al toe aan een re-design. De entree partij is vernieuwd met witte cassette panelen aan de binnenkant en grijs gesegmenteerde elementen buiten. De 3D-vorm van deze cassettes vormde de uitdaging.

Locatie: Amsterdam Naam project: Oval Tower Link project: Bekijk het project